Öregedő bőr kezelésének vizsgálata, 2011

Vizsgálóhely

Thomas J. Stephens & Associates, Inc., Texas, Amerikai Egyesült Államok.

1. vizsgálat: arc és nyak

Célkitűzés

A Bio‑Oil hatásosságának kiértékelése az arc és a nyak bőrének enyhe-közepes mértékű fénykárosodása (öregedése) esetén alkalmazva nőknél.

Minta

Alanyok: 67 női résztvevő (különböző etnikai háttérrel) az arc és a nyak területén enyhe-közepes mértékű, klinikailag meghatározott fénykárosodással . A Bio‑Oil kezelésben részesülő csoport 35 alanyt számlált, a kezelésben nem részesülő csoportban 32 alany volt. Az alanyok életkora: 30-70 év.

Módszerek

Randomizált, kontrollált, a hatásosságot osztályozó személy számára vak vizsgálat. Az alanyok részt vettek a kezdeti szűrővizsgálaton, amit egyhetes kimosási időszak követett. A terméket 12 héten keresztül naponta kétszer alkalmazták az arc és a nyak bőrén. A termék felvitele a kiindulási vizit alkalmával felügyelet mellett történt. A klinikai kiértékelésre a 0., 2., 4., 8., illetve 12. héten került sor. Az alanyoknál az arc és a nyak esetében a következő hatásossági paraméterek klinikai osztályozása külön-külön történt meg: általános kinézet, finom vonalak, durva ráncok, pettyes pigmentáció, egyenetlen bőrtónus, érdesség/simaság vizuálisan felmérve, érdesség/simaság tapintással felmérve, feszes kinézet, valamint tisztaság (fénytelenség).

Eredmény

A Bio‑Oil hatásos a fénykárosodott (öregedő) bőr általános kinézetének javításában az arc és nyak területén. Nyolc hét után statisztikailag szignifikáns eredmény volt megfigyelhető az összes klinikailag osztályozott hatásossági paraméter tekintetében. Tizenkét hét után a Bio‑Oil kezelésben részesült alanyok 94 százalékánál az arc, 80 százalékánál pedig a nyak általános kinézetének statisztikailag szignifikáns javulása mutatkozott.

2. vizsgálat: test

Célkitűzés

A Bio‑Oil hatásosságának kiértékelése a dekoltázs, a lábszár és a kar bőrének enyhe-közepes mértékű fénykárosodása (öregedése) esetén alkalmazva nőknél.

Minta

Alanyok: 67 női résztvevő (különböző etnikai háttérrel) az arc és nyak területén enyhe-közepes mértékű, klinikailag meghatározott fénykárosodással . A Bio‑Oil kezelésben részesülő csoport 35 alanyt számlált, a kezelésben nem részesülő csoportban 32 alany volt. Az alanyok életkora: 30-70 év.

Módszerek

Randomizált, kontrollált, a hatásosságot osztályozó személy számára vak vizsgálat. Az alanyok részt vettek a kezdeti szűrővizsgálaton, amit egyhetes kimosási időszak követett. A terméket 12 héten keresztül naponta kétszer alkalmazták a dekoltázs, a lábszárak és a karok bőrén. A termék felvitele a kiindulási vizit alkalmával felügyelet mellett történt. A klinikai kiértékelésre a 0., 2., 4., 8., illetve 12. héten került sor. Az alanyoknál a dekoltázs, a lábszárak és a karok esetében a következő hatásossági paraméterek klinikai osztályozása külön-külön történt meg: általános kinézet, cserzett állag, szárazság/hámlás, érdesség/simaság vizuálisan felmérve, valamint érdesség/simaság tapintással felmérve.

Eredmény

A Bio‑Oil hatásos a fénykárosodott (öregedő) bőr kinézetének javításában a test területén. Négy hét után statisztikailag szignifikáns eredmény volt megfigyelhető az összes klinikailag osztályozott hatásossági paraméter tekintetében. Tizenkét hét után a Bio‑Oil kezelésben részesült alanyok 89 százalékánál a dekoltázs, a lábszárak és a karok általános kinézetének statisztikailag szignifikáns javulása mutatkozott.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás