Okklúziós vizsgálat, 2008

Vizsgálóhely

A vizsgálatot Prof. Dr. J Wiechers végezte a Rigano Laboratóriumban (Milánó, Olaszország).

Célkitűzés

Annak kiértékelése, hogy a Bio‑Oil képes-e a magzatmázhoz hasonló mértékű okklúzió létrehozására. (A magzatmáz vagy vernix caseosa az a krémszínű-fehér, viszkózus biofilm, amely a magzatot borítja, amíg az az anyaméhben van. A magzatmázat a kozmetológusok széles körben a hidratálás “arany standardjának” tekintik, mivel okklúziós szintje ideális.)

Módszerek

Főzőpohárba ismert mennyiségű vizet helyeztek, és a poharat Vitro-Skin™ félig áteresztő hártyával vonták be, aminek tulajdonságai az emberi bőr felszínének tulajdonságaira hasonlítanak. A membránt magzatmázzal és Bio‑Oil termékkel kezelték, és az idő függvényében mérték a víz távozásának sebességét a főzőpohárból. Ezt összehasonították a víz távozási sebességével olyan esetben, amikor a hártyát nem kezelték semmilyen termékkel. A vízpára áthaladási sebességét mindegyik termék esetében kiszámolták, és g/m2/óra mértékegységben fejezték ki.

Eredmény

A Bio‑Oil okklúziós szintje a magzatmázéhoz nagyon hasonlónak mutatkozott, a Bio‑Oil esetében 23,5, a magzatmáz esetében pedig 27,2 volt.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás