Egyenetlen bőrtónus kezelésének vizsgálata, 2011

Vizsgálóhely

Thomas J. Stephens & Associates, Inc., Texas, Amerikai Egyesült Államok.

Célkitűzés

A Bio‑Oil hatásosságának kiértékelése az egyenetlen bőrtónus és pettyes pigmentáció kinézetének javítása terén az arc és a nyak enyhe-közepes mértékű fénykárosodása (öregedése) esetén alkalmazva nőknél.

Minta

Alanyok: 67 női résztvevő (különböző etnikai háttérrel) az arc és nyak területén enyhe-közepes mértékű klinikailag meghatározott fénykárosodással . A Bio‑Oil kezelésben részesülő csoport 35 alanyt számlált, a kezelésben nem részesülő csoportban 32 alany volt. Az alanyok életkora: 30-70 év.

Módszerek

Randomizált, kontrollált, a hatásosságot osztályozó személy számára vak vizsgálat. Az alanyok részt vettek egy kezdeti szűrővizsgálaton, amit egyhetes kimosási időszak követett. A terméket 12 héten keresztül naponta kétszer alkalmazták az arc és a nyak bőrén. A termék felvitele a kiindulási vizit alkalmával felügyelet mellett történt. A klinikai kiértékelésre a 0., 2., 4., 8., illetve 12. héten került sor. Az alanyoknál az arc és a nyak esetében az egyenetlen bőrtónus és a pettyes pigmentáció klinikai osztályozása külön-külön történt meg.

Eredmény

A Bio‑Oil hatásos az egyenetlen bőrtónus és pettyes pigmentáció kinézetének javítása terén a fénykárosodott (öregedő) bőr kezelése során. Négy hét után mindkét paraméter statisztikailag szignifikáns javulást mutatott az arc és a nyak területén. Tizenkét hét után a Bio‑Oil kezelésben részesülő alanyok 86 százalékánál statisztikailag szignifikáns javulás mutatkozott az arc egyenetlen bőrtónusának kinézetében, az alanyok 71 százalékánál az arc pettyes pigmentációjának kinézetében, 69 százaléknál a nyak egyenetlen bőrtónusának kinézetében, illetve 60 százaléknál a nyak pettyes pigmentációjának kinézetében.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás