Egyenetlen bőrtónus kezelésének vizsgálata, 2005

Vizsgálóhely

A Dél-Afrikai Orvostudományi Egyetem Fotobiológiai Laboratóriuma.

Célkitűzés

A Bio‑Oil hatásosságának felmérése az egyenetlen bőrtónus kinézetének javítása terén.

Minta

Alanyok: 30 női résztvevő különböző etnikai háttérrel. A résztvevők életkora: 18-55 év. A pigmentáció típusa: melasma az arcon.

Módszerek

Egyszeres vak (a felmérést/értékelést végző személy számára), randomizált és kontrollált vizsgálat. Páros vizsgálati elrendezés, amely lehetővé teszi az alanyon belüli összehasonlítást. Az alanyoknak mindkét oldalon voltak pigmentfoltjaik, ami lehetővé tette, hogy csak az arc/nyak egyik oldalát kezeljék. A terméket 12 héten keresztül naponta kétszer alkalmazták a célterületen. A termék felvitele rendszeres időközönként, felügyelet mellett történt. A bőrtónus felmérésére a 0., 4., 8., illetve 12. héten került sor.

Eredmény

A Bio‑Oil világos és sötét bőrtípusok esetén egyaránt javította az egyenetlen bőrtónus kinézetét. Az alanyok 93 százaléka a kinézet javulásáról számolt be 6 hét után. A klinikus világos és sötét bőrtípusok esetén egyforma mértékű javulást észlelt a 0. és a 8. hét között. A klinikus a 8. és a 12. hét között a sötét bőrtípusok kifejezettebb javulását észlelte.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás