Szuper Szeptember – 5 dolog, hogy Neked is jól induljon az ősz

Nyakunkon a szeptember. Sok minden történik ilyenkor és ezt nem mindenki viseli jól. Vége a nyaralásoknak, a következő hosszabb kikapcsolódás még messze van. Ősszel már kicsit fáradtabbak vagyunk, talán a lendületünk is megkopott a szürke hétköznapok alatt… De ne csüggedj! Pont itt az ideje, hogy újult erőre kapj és kimaxold az utolsó negyedévet! Adunk pár tippet, hogyan csináld!

Ki vele!

Könnyebb rendet tenned belül, ha rend van kívül! Az őszi nagytakarítás közben a gondolataid is letisztulnak, és sokkal jobban fogod magad érezni patyolattiszta, rendezett környezetben. Dobáld ki a felhalmozott kacatokat, csinálj helyet az újnak az életedben. Ezt összekötheted jótékonysággal is: a kiselejtezett ruhákat, cipőket, táskákat ajándékozd egy segélyszervezetnek, vagy a környezetedben élőknek, akiknek jól jön a segítség! Plusz bónusz, hogy sok felesleg kiadástól megkíméled magad, ha előhalászod őszi-téli cuccaidat és nem veszel olyat darabokat, amit már tavaly beszereztél, de már nem is emlékszel rá.

Motiváld magad!

Ne stresszelj azon, hogy eddig nem sikerült elérned az ezévre kitűzött céljaidat. Gondold végig, hogy elég motivált voltál-e, készíts cselekvési tervet és egy motivációs táblát! Állj meg mindennap egy perce a tábla előtt és tudatosítsd magadban a terveidet, hidd el, határozottabban fogsz elindulni a cél felé. Óriási erőt ad, ha leveszed a tábláról azt a képet, amely a már teljesült célodat jelképezi és beteszed egy borítékba. Ha egy év múlva kinyitod a borítékot, nagyon meg fogsz lepődni azon, mennyi célodat elérted már!

Hozd ki mindenből a maximumot!

 Ne keseregj azon, hogy nyáron felszaladt 1-2 kiló a derekadra, inkább gondolj arra, hogy az őszi ruhák jobban takarnak és tudatos táplálkozással ősz közepére már újra a régi formádban tündökölhetsz. Azon sincs mit bánkódni, hogy vége a strandszezonnak, hiszen itt a túrák és kirándulások ideje, az ősz kitűnő lehetőség új tájak, városok felfedezésére.

Élvezd az ősz ízeit

Szőlő, szilva, alma, sütőtök, gesztenye – rengeteg finomság vár rád ősszel is! Süss almás- fahéjas pitét, vagy csinálj szilvásgombócot, de itt a meleg levesek és a teakülönlegességek ideje is. Kísérletezz az ízekkel és ha jó az idő, kerekedj fel családoddal piknikezni!

Maradj pozitív!

Mosolyogj sokat! Figyeld meg, hogy mennyivel jobban mennek majd a dolgaid és garantáltan jobban fogod érezni magad a bőrödben. A negatív gondolatokat űzd el és helyettesítsd pozitív gondolatokkal. Ne dühöngj és idegeskedj, az semmire sem jó. Higgadtan, pozitívan gondolkodj, nevess sokat, biztasd magad és tudd, hogy megtudod csinálni!

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás