A Bio-oil és striák

Bio-Oil_photography_Skin_image_03_low_resA striák, más néven a feszülési vagy terhességi csíkok akkor jelennek meg a bőrön, amikor a testünk hirtelen növekedésen esik át, amelyet a bőrünk nem tud elég gyorsan követni. Ez lehet akár terhesség, kamaszkori növekedés, gyors izomnövekedés, vagy hízás esetén is. Ilyenkor a bőrszövet belső rétegében szakadások keletkeznek, amelyek a begyógyulásakor sebhelyekké válnak, és halvány csíkok formájában jelennek meg a testünkön. Így tehát a közhiedelemmel ellentétben a striák nem csak a nők testén alakulhatnak ki, hanem ugyanúgy megjelenhetnek egy tinédzser vagy egy izmosodó férfi bőrén is.

Bár a stria önmagában nem tekinthető komoly orvosi problémának, viszont érzelmileg hatással lehet azokra, akiknek megjelenik a bőrén, mert önértékelési problémákat okozhat.
A Bio-Oil olyan növényi kivonatokkal és vitaminokkal dúsított multifunkcionális bőrápoló olaj, amely hatékony segítség a striák elleni küzdelemben. Különleges összetételének köszönhetően segít megelőzni a kialakulóban lévő striákat és segít javítani a már meglévő striák kinézetét.

Kisminta igénylés
x

Kisminta igénylés

Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

 Adataim marketing célokra felhasználhatóak. Részletek

Vásárlás