A legszebb éveid 40 felett kezdődnek!

legszebb-evek-40-felett

Hogy miért? Számtalan okot sorolhatnánk, de kiemeljük a -szerintünk- 10 legfontosabbat.

1.Kisebb a megfelelési kényszered

40 éves korodra már bizonyítottál. Kevésbé akarsz megfelni mások elvárásainak, mint a húszas éveidben, mert már vannak eredményeid és ismered a saját magad értékeit, elfogadtad a hibáidat. Reális feladatokat vállalsz és másképp látod az életet, a magad és mások értékeit, mint 20 évvel korábban.

Már megtanultad, hogy nem kell mindenkit szeretned, és ennek hála azt sem kell magadra venned, amit mások rólad gondolnak. Óriási szabadságot ad, amikor rádöbbensz, hogy senkinek sem kell megfelelned, kizárólag magadnak. Ha elmúltál 40, akkor már tudod, hogy ki vagy, azt is, hogy mit akarsz és kitől. A legtöbb 40 feletti nő már nem foglalkozik mások véleményével, a saját értékrendje szerint él és minősít.

legszebb-evek-40-felett

2. Méltóság

Van annyi élettapasztalatod, hogy meg tudd ítélni, mikor érdemes küzdened és mikor nem. Méltóságod és tartásod van, nem rendezel jelenetet nyilvánosság előtt. Helyén kezeled az embereket és a konfliktusokat, nem ráz meg egy kisebb vita és már nem veszed annyira mélyen a kritikát, mint korábban.

3. Kiteljesedik az individuum

Tudod, hogy mit szeretsz csinálni és nem hagyod (vagy csak néha, ha a helyzet úgy kívánja) hogy belerángassanak olyan programokba, amelyekhez semmi kedved. Elfogadod, ha a párodnak más az érdeklődési köre, mint a tiéd és tuti nem ülsz mellette nyavalyogva, amíg meccset néz. Inkább csinálsz magadnak valami sokkal értelmesebb és szórakoztatóbb programot.

4. Magabiztosabb vagy

40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy másokat is elismerjen. Ezért nem bánik szűkmarkúan a dicséretekkel, sőt, sokszor motiválásra is használja az elismerést, hogy elérje céljait. Bizony, a reális önismeret és a tapasztalat átalakítja az ember eszköztárát, már nem rántasz kardot minden csörtében, tudod, mikor és miért érdemes harcolni és azt is, hogy a csatát nem mindig az nyeri, aki az ütközetet.

5. Nem foglalkoztat a gyerekkorod

Már feldolgoztad a gyerekkori sérelmeket, magad is anya vagy, az új szerepek begyógyították a múlt sebeit. Szüleid már feldolgozták azt, hogy felnőttél és nem szólnak bele az életedbe, önálló döntéseket hozhatsz. Mindez általában az is eredményezi, hogy jobban kijössz a családoddal, hiszen szüleid már megtanulták, hogy csak módjával befolyásoljanak, így kapcsolatotokat kevesebb a konfliktus terheli.

legszebb-evek-40-felett

6. Van stílusod

Negyvenes éveidre pontosan tudod, hogy mi áll jól neked, kialakult stílusod van. Így bármennyire menő éppen az óriási virágminta, senki sem fogja tudni rád erőltetni, ha az ízlésed és az alkatod nem engedi. Nem izgat, ha az, amit éppen viselsz, nem az aktuális legújabb trend egyik darabja, hanem egy örök klasszikus, amit szeretsz.

7. Van időd magadra

Több szabadidőd és lehetőséged van arra, hogy beleférjen a napjaidba egy kávé a barátokkal vagy egy hétvégi kiruccanás a pároddal. Megtanultad az életed helyszíneit különválasztani, így a pihenésed óráiba kevésbé tolakszik be a munkahelyi stressz, mint korábban.

8. Kényelem és divat

Megélted már a „mindig mindenhol feltűnő akarok lenni, a körülményektől függetlenül” korszakot és tudod, hogy attól még lehetsz csinos és stílusos, hogy melegen öltözöl. Nem küzdesz már egy kerti partin a tűsarkaiddal, egy teletalpúban vagy egy sliponban is ugyanannyira nőnek érzed magad.

legszebb-evek-40-felett

9. Odafigyelsz az egészségedre

Kitapasztaltad, hogy milyen ételeket és azokból mennyit ehetsz. Jobban ellen tudsz állni az édességek szirénénekének és a gyorskajáknak, ugyanakkor nem gyötör a bűntudat, ha néha megengedsz magadnak egy kis kulináris kényeztetést. Ismered saját testedet és igényeit, meg tudod tartani a mértéket. Legalábbis többnyire…

10. Minőségi kapcsolatokat tartasz fent

Már tudod, hogy az időd és az energiád túl értékes ahhoz, hogy olyanokra pazarold, akik nem értékelik, vagy nem szórakoztatóak. Leépítetted a rongáló kapcsolatokat, elüldözted az energiavámpírokat, így szabadidődet szórakoztató, építő társaságban töltöd.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás