Kamaszkori növekedés: a lányok 70 százalékán és a fiúk 40 százalékán alakulnak ki striák

A Bio-Oil segítséget nyújthat a striák keletkezésének megelőzésében, segít javítani a régi striák kinézetét

 

Budapest, 2016. október 17. – A serdülőkorú lányok 70 százalékán és a kamasz fiúk 40 százalékán jelennek meg striák, azaz növekedési vagy feszülési csíkok. A striák akkor alakulnak ki, amikor testünk hirtelen növekedésen esik át, amelyet a bőrünk nem tud elég gyorsan követni. Végleges gyógymód jelenleg nincs a striák eltüntetésére, de több nemzetközi kutatás is igazolta, hogy a Bio-Oil segít megelőzni a kialakulóban lévő striák megjelenését, és segít javítani a már meglévő striák kinézetét.

Bár a kamaszkorban is jelentkező striák önmagukban nem tekinthetőek komoly orvosi problémának, viszont érzelmileg hatással lehetnek azokra, akiknek megjelenik a bőrén. A serdülők többsége elégedetlen fizikai változásaival és azok mértékével, saját testét rendszeresen mások, főként a média által szinte tökéletesnek feltüntetett sztárok kinézetéhez hasonlítja, ebből fakadóan a kamaszoknál igen gyakori az önbizalomhiány, amely a külsejükkel kapcsolatos elégedetlenségből fakad. A striák megjelenése is okozhat ilyen jellegű önértékelési problémákat.

A narancsbőrhöz hasonlóan a striák is leggyakrabban a has, a comb, a fenék, esetleg a mellek és a gerinc környékén jelennek meg. Kialakulásuk oka a gyors növekedés, hirtelen hízás, fogyás vagy az izomtömeg növekedés is lehet – hiszen ilyenkor a bőr alatti kötőszövet nem tud ugyanolyan ütemben növekedni, mint a bőr felső rétege, ezért megreped vagy elszakad. Ezek a szakadások azok, amik a begyógyulásukkor sebhelyekké válnak, és halvány csíkok formájában jelennek meg a testünkön.

Az alanyok 95 százalékánál használt a Bio-Oil

Több nemzetközi tanulmány is kimutatta, hogy a Bio‑Oil segít javítani az újonnan keletkezett és a már meglévő striák kinézetét. A proDERM tanulmánya szerint az alanyok 95 százalékánál statisztikailag szignifikáns eredmény igazolódott már két hét (15 nap) után. Nyolc hét (57 nap) után az alanyok 100 százalékánál mutatkozott javulás, és a javulás mértéke a két hét után láthatónak több mint kétszerese volt. Egy másik, a Dél-afrikai Orvostudományi Egyetem által végzett kutatás szerint pedig a résztvevők 50 százaléka 8 héten belül a feszülési csíkok kinézetének javulásáról számolt be.

A Bio-Oil testre és arcra egyaránt kenhető multifunkcionális bőrápoló termék, amely olajbázisban oldott növényi kivonatok és vitaminok kombinációja. Segít javítani az új és régi striák kinézetét, segít a terhesség, a kamaszkori gyors növekedés és hirtelen testsúlygyarapodás miatt kialakuló striák megelőzésében is.

A termék A- és E-vitamint tartalmaz, amelyek elősegítik az új kollagén-sejtek képződését, így hozzájárulva a bőr megújulásához és rugalmasságának megtartásához, valamint az állagának és tónusának javításához. Az E-vitamin a bőrápoló termékekben ma a legelterjedtebben alkalmazott antioxidáns, mely megvédi a bőrt az őt károsító és annak idő előtti öregedését előidéző szabadgyökök hatásaitól. Az E-vitamin továbbá segít növelni a bőr hámrétegének nedvességtartalmát, ezáltal puhává, simává és rugalmassá teszi azt. A Bio-Oil különleges összetevője a PurCellin Oil™, amely biztosítja, hogy a vitaminok és a növényi kivonatokban lévő értékes anyagok bejussanak a bőrbe.

Bár a Bio-Oil az újabban keletkezett striákon a leghatékonyabb, a termék rendszeres használata esetén a régebben kialakult feszülési csíkoknál is látható javulás érhető el. A Bio-Oilt legalább három hónapon keresztül naponta kétszer, körkörös mozdulattal kell a bőrbe masszírozni, amíg a termék teljesen fel nem szívódik.

Díjnyertes termék: Több, mint 280 nemzetközi elismerés

A Bio-Oil bőrápoló olaj már világszerte bizonyította hatékonyságát: a termék 2002. évi nemzetközi forgalomba kerülése óta eddig több, mint 280 alkalommal nyert bőrápolással kapcsolatos díjat, és 20 országban piacvezető termék a hegek és a striák ápolására.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás