Csodás sminktippek szilveszterre

Míg karácsonykor elegáns, szolid sminkben tündököltünk, szilveszterkor lehetünk bátrabbak, jobban szabadjára engedhetjük a fantáziánkat! Hozunk néhány tippet, hogyan legyél lehengerlő az év utolsó éjszakáján és azt is megvizsgáljuk, hogy milyen szilveszteri bulihoz milyen smink dukál.

Kezdjük az alapokkal

Az alaposan megtisztított bőrödre vidd fel a hidratáló, arcápoló krémedet, majd várj pár percet, amíg a bőröd beszívja. Ezek után a primer következik, ez eltűnteti a bőröd egyenetlenségeit. Korrektorral fedd el az esetleges bőrhibáidat és csak ezután nyúlj az alapozó után. Figyelj arra, hogy vékony rétegben vidd fel az alapozót, és ne csak az áll vonaláig használd – különben maszkszerű lesz a végeredmény. Végül fixáld egy leheletnyi púderrel.

Szilveszteri smink

Itt sem mindegy, hogy hová és kivel mész bulizni.

Ha a munkatársaiddal töltöd az év utolsó éjszakáját, bármilyen jó fejek is, picit visszafogottabbnak kell lenned, nemcsak az italfogyasztásban (ha nem akarsz asztalon imbolygó Bridget Jones-szá válni), hanem a smink terén is. Ne felejtsd el, hogy ami viccesnek tűnik szilveszterkor, ciki lehet januárban az irodában… Így hát felejtsd el a strasszos-tollas extrém sminket, használj inkább szemhéjadra erősebb cicás tusvonalat, némi csillogó szemhéjfestéket és gondosan, több körben használd a szempillaspirált. Enyhe arcpír, egy kis highlighter és színben a pirosítóhoz illő rúzs: és máris kész a tökéletes, szemhangsúlyos, elegáns, mégis természetes make up.

 

Viszont, ha a barátaiddal szilveszterezzel, akkor nyugodtan engedd el a fantáziádat! Figyelj persze arra, hogy jól érezd magad a sminkben, nincs rosszabb, mint kikenve gátlásosan, szégyenlősen ülni a sarokban. Ne hagyd, hogy a barátnőid meggyőzzenek, csak annyit vállalj be, amennyivel azonosulni tudsz. Előkerülhetnek az élénk szemhéj színek, jöhet a titokzatos fekete, a varázslatos lila, az ezüstös ragyogás, no meg az igéző műszempillák! Csillámok és glitterek minden mennyiségben! Mehet szemre vagy ajakra, de akár az orcádra is. Ha bevállalós vagy, akkor a színes szempillaspirál is szerepet kaphat, sőt, a strasszok is felkerülhetnek az arcodra. Ha valami igazán különlegesre készülsz, akkor kicsit gyakorolj előtte, készíts magadnak párszor próbasminket, így kiderül egyrészt az, ha a megálmodott smink nem mutat jól az arcodon, másrészt be tudod gyakorolni a speciális tusvonalakat, satírokat, melyek a vágyott make up-hoz elengedhetetlenek.

Bármilyen profi vagy ebben a témában, ha a buli előtt egy órával próbálod először megalkotni a műremeket, akkor nem garantált a sikerélmény…

A smink mellett szót kell ejtenünk a kiegészítőkről. Nincs tökéletes outfit jól megválasztott kellékek nélkül: fontos a táska és a cipő, de egy egyedi harisnya is ütőssé teheti a szettedet. No és persze az öv, a fülbevaló, a karkötő együttesen és külön-külön is az egekbe emelheti, vagy rossz összhatás esetén tönkreteheti a megjelenésedet. A szilveszteri készülődés kitűnő alkalom arra, hogy órákat tölts a tükör előtt és persze élvezd ki minden percét!

Tündökölj szilveszterkor, mulass jól és legyen nagyon boldog új éved!

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás