Bárányhimlő: minden hatodik embernek megmaradnak a hegei

Klinikai tapasztalatok szerint a bárányhimlőn átesett betegek mintegy 15 százalékánál maradnak hátra a fertőzés következtében atrófiás hegek a bőrön, amelyek nemcsak élethosszig tartó fizikai, hanem akár lelki sérüléseket is okozhatnak. Minél hamarabb kezdik el a hegek kezelését, annál jobb eredmény érhető el, de több nemzetközi tanulmány is kimutatta, hogy az esetek jelentős százalékában (66-92 százalék) a Bio-Oil bőrápoló olaj rendszeres használatával nemcsak az újonnan keletkezett, hanem a már meglévő hegeknél is látható javulás érhető el.

Itt a szeptember, a gyerekek visszatérnek az iskolába, óvodába. A nyári szünet vége mellett azonban sajnos más is okozhat fejfájást nekik és a szülőknek is – ahogy a gyerekek újra közösségekbe kerülnek, olyan fertőző betegségeket kaphatnak el, mint például a bárányhimlő. A bárányhimlő az egyik leggyakoribb és legragályosabb gyermekbetegség, legismertebb tünetei a viszkető kiütések, amelyek vakarás után hegekké alakulhatnak.

A bárányhimlő viszonylag gyors lefolyású betegség, de ha nem fordítunk kellő figyelmet rá, például ha elvakarjuk a viszkető kiütéseket, azok elfertőződhetnek, és az emiatt keletkező hegek akár egész életünkben is megmaradhatnak.

A bárányhimlő után az esetek mintegy 15 százalékában marad hátra néhány besüppedt, úgynevezett atrófiás heg az arcon. Mivel a hegek sebek, sérülések nyomán keletkeznek, ezért sokan súlyos bőrproblémaként kezelik őket. A hegek azonban nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is kényelmetlenséget jelenthetnek és megviselhetik hordozóját, legfőképpen önbizalomhiányt idéznek elő. Az ilyen kellemetlenségeket okozó hegek kinézetének javításában a Bio-Oil segíthet.

 

A bárányhimlő és a hegek

A bárányhimlőt a varicella vírus okozza, amely már azelőtt is fertőző, hogy a betegség tünetei egyáltalán megjelentek volna. A kiütések vakarása esetén, illetve ha azok nem tudnak szellőzni, felülfertőződhetnek és bőrgennyedést, maradandó hegeket okozhatnak. Ezek úgynevezett atrófiás hegek, amelyek bemélyedést és horpadást okoznak a bőr felszíne alatt.

A hegek a bőrt ért sérülés során keletkező kollagénből alakulnak ki, amely a természetes gyógyulási folyamat részeként képződik bőrünkön. Amikor a bőrünk megsérül, a szervezetünk „turbó fokozatba” kapcsol, és rengeteg kollagént termel, hogy minél hamarabb begyógyíthassa a sebet. Az így keletkezett heg sok változáson megy keresztül, azonban soha többé nem nyeri vissza a környező, sérületlen bőr erősségét.

 

A Bio-Oil és a hegkezelés

Több nemzetközi tanulmány is kimutatta, hogy a Bio‑Oil segít javítani az újonnan keletkezett és a már meglévő hegek kinézetét, a bőrápoló olaj olyan hegek ápolására alkalmas, melyek már begyógyult sebek után maradtak, és bőr fedi őket. Minél újabb a hegesedés, annál nagyobb javulás várható, de látható javulást érhetünk el a régi hegeken is a Bio-Oil rendszeres használatával: a proDERM tanulmánya szerint az alanyok 66 százalékánál statisztikailag szignifikáns eredmény igazolódott már két hét (15 nap) után. Nyolc hét (57 nap) után az alanyok 92 százalékánál mutatkozott javulás, és a javulás mértéke a két hét után láthatónak csaknem a háromszorosa volt. Az AYTON-MOON tanulmánya szerint pedig a kutatás résztvevőinek 82 százaléka jelezte a hegek kinézetének javulását négy hét után.

A Bio-Oil a bárányhimlő következtében hátramaradt hegek ápolása mellett használható műtétek, balesetek után maradt hegek, égési sérülések-, rovarcsípések-, pattanások után visszamaradt hegek kezelésére is. A Bio‑Oil emellett nagy népszerűségnek örvend a fizioterapeuták körében (akik gyakran segítenek abban, hogy a sérült ízületek újra mozgathatóak legyenek), hiszen segít fenntartani az ízületeken lévő hegszövet rugalmasságát.

A Bio-Oil bőrápoló olaj már világszerte bizonyította hatékonyságát: a termék 2002. évi nemzetközi forgalomba kerülése óta eddig több, mint 280 alkalommal nyert bőrápolással kapcsolatos díjat, és húsz országban piacvezető termék a hegek és a striák ápolására. A Bio-Oil már kapható Magyarországon gyógyszertárakban és webpatikákban, 60 ml-es kiszerelésben, 3879 Ft javasolt bruttó fogyasztói áron.

Kisminta igénylés
x

    Kisminta igénylés

    Kérjük, minden mezőt töltsön ki, hogy a mintát el tudjuk küldeni Önnek!

    Adataim marketing célokra felhasználhatóak.Részletek

    Vásárlás